torstai 30. kesäkuuta 2016

Laura vs migreeni 6-0

Hohhoh, voi vitsi. Mulle iski vähän puskista migreeni toissapäivänä! Aamusta tuntui vähän heikolta olo, mutta sitten joskus iltapäivästä jysähti jumalaton päänsärky, joka ei ottanut laantuakseen. Menin iltakuudelta nukkumaan ja heräsin aamulla seiskalta yhä kauheaan oloon. Iltapäivällä pääsin onneksi lääkäriin, joka lykkäsi lääkereseptejä muutaman ja niillä olen nyt päässyt taas omaksi itsekseni! Ihan hirvee olotila! Laskin vähän pluslaskuja ja tässä on tullut laiminlyötyä niin liikunta kuin yöunet, joten niihin tarttee nyt kiinnittää taas huomiota. Migreenin hoitoon liittyy valvomisen välttäminen ja ennaltaehkäisyssä mainittiin itsehoitotapojen käyttäminen. Eli siinä mielessä tuo valvominen voisi olla itsellä se laukaiseva tekijä. Toivottavasti ei tule kovin säännölliseksi "kaveriksi". Tosin nyt sitten tietää, että hakee heti noita lääkkeitä.Tänään olen onneksi saanut olla oma itseni ja noista ihanista 10-12 tunnin yöunista johtuen olen ollut täynnä virtaa. Lapsetkin huomasivat, että äiti on jotenkin tarmokkaampi, joten täytyy kyllä todella sulkea ne silmät aikaisemmin illalla! Kaikki hyötyvät!


Pieninkin pääsi herkkujen makuun


Käytiin poimimassa metsämansikoita ja mustikoita tuossa lähellä olevalla sota-ajan bunkkerilla. Me asutaan tankkiesteistä katsottuna Venäjän puolella. Tai siis Suomen puolustuslinja oli tuolla toisellapuolella. Tankkiesteet on vähän kuin meidän pihan aita. Historian havinaa ihan omalla pihalla.


Sieltä sitä ois joskus ammuttu.

Pelastettiin pörriäinen kahluualtaasta
Päivällä nousi lämpötila yli hellerajan, joten ainoa järkevä teko siinä kohtaa oli suunnata kohti appiukon mökkirantaa. Lapset nautti taas ihan kympillä ja oli se itsekin talviturkki heitettävä, kun vesi tuntui hetken kahlaamisen jälkeen ihan superlämpöseltä. Kyllä se vaan virkisti!Nyt, kello on jo taas hieman yli kymmenen illalla, joten suuntaan kohti iltapala-apajia ja sen jälkeen kiltisti pää tyynyyn, niin jaksaa taas huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!