perjantai 22. heinäkuuta 2016

Maalla - lovely magazine/ ihana lehti - suosittelen!

Alkaessani odottaa esikoistani tilasin ensimmäisen lapsiaiheisen lehden itselleni. Jossain vaiheessa lehti vaihtui toiseen ja nyt meidän vauvojen kasvettua kasvoin ilmeisesti itsekin eikä nämä vauva-/pikkulapsi-/perheaiheiset lehdet enää jaksaneet kiinnostaa. Itse ajattelen, että lehden löytyessä postilaatikossa ensimmäinen fiilis pitäis olla lähestulkoon tuuletus, että on jotain hypistelyluettavaa kahvin kanssa. Nyt ei enää ollut niin. Minulla oli vielä kahden vuoden tilausta puolisen vuotta käyttämättä ja pirautin asiakaspalveluun eräänä päivänä ja kysyin olisiko mahdollista vaihtaa lehteä ja onnistuihan se. 

En ollut aiemmin tutustunut lehteen nimeltä "Maalla" ja täytyy sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen vaihtooni. Tänään se taas ilmestyi postilaatikkoon ja ai että melkein kuulkaa kärrynpyörää heitin tuolla risteyksessä, jossa meidän postilaatikot ovat. Siinä on just sellaisia juttuja, joita tykkään lueskella blogeistakin. Nimensä mukaisesti jutut liittyvät jollain tapaa maalla elämiseen, olemiseen ja asumiseen. Yleensä lehdessä esitellään maalaiskoti tai useampi, annetaan tee-se-itse vinkkejä, ruokaohjeita eikä pihaan liittyviä artikkeleitakaan ole unohdettu. Tykkään lehden ekologisesta ja luontoa arvostavasta otteesta. Kuvat ovat laadukkaita ja niistä saa kivoja sisustusoivalluksia. Vaikka ollaan maaseudun tunnelmissa, se ei tarkoita, että talot tai sisustukset olisivat vanhanaikaisia. Ne ovat hyvällä tavalla asukkaiden näköisiä, niissä on kerroksellisuutta ja modernia otetta sopivassa suhteessa. Niistä puuttuu se ylikliinisyys, joka herkästi on ns. tyypillisissä sisustuslehdissä.

Kuvat napattu Maalla-lehden numeroista 4-6/2016.


Maalla edustaa itselleni sellaista hyvän mielen lehteä, jonka kanssa on ihanaa ottaa hetki omaa aikaa. Yksi parhaimmista yhdistelmistä omalle ajalle on kupillinen hyvää kahvia, pari palaa suklaata ja lehdellinen inspiroivia juttuja. Suosittelen lämmöllä!

I strongly recommend this magazine! Inspiring articles and good quality pictures in lovely package. I didn't translate the whole text because I am recommending a Finnish written magazine so I assume that you who are following my blog in English, might not buy the magazine because of the language. Actually maybe you should, just for the pics ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!