torstai 8. syyskuuta 2016

Juhlia suunnitellessa

Ai vitsit, että oli kivaa postia keskiviikkoaamuna sähköpostissa. Koululta tuli viesti, että graduni on hyväksytty ja valmistun tämän kuun lopussa. Olihan se odotettavissa, mutta jotenkin se sykähdytti, kun luki näytöltä :) En voi vieläkään lakata fiilistelemästä sitä tunnetta, kun saavuttaa jotain, josta on haaveillut pitkään. Lapsille olin luvannut, että kunhan kouluhommat on kaikki hyväksytysti läpi, käydään ostamassa donitsit (esikoinen kysyi joskus donitsien perään ja siitä tämä lupaus), se päivä oli tänään. Donitsien lisäksi meinasin nyt kerrankin jotkut kahvikekkerit järjestää saavutukseni johdosta. Vähän liian monet juhlat olen ohittanut juhlimatta. Kolmekymppisiäkään ei tullut juhlittua, vaikka alunperin piti. Meillä sattui juuri vähän ennen merkkipäivää vesivahinko, joten ei ollut resursseja järkätä.

Ihanaa kyllä miettiä kaikkia tarjoiluita ja muita. Ehkä olisi kuitenkin järkevää miettiä ensin porukka, jonka pyytää paikalle, kun kuitenkin jo tämän kuun lopusta on kyse. Jotenkin lähti ajattelu lapasesta, kun tajusin, että saan kerrankin valita just itseäni miellyttäviä tarjoiluita eikä tarvitse mennä lastenkemuteemoilla :) Ei sillä, että lastenkemuissa olisi mitään vikaa. Uskon, että tiedätte mitä tarkoitan.Olen syntynyt marraskuussa, joten en ole koskaan päässyt hyödyntämään Suomen satokausia tarjoiluissa (vrt. heinäkuussa juhlivalla systerillä mansikkakakku). Näin ollen olen nyt innolla selaillut kaikennäköisiä reseptejä, joissa voisin hyödyntää luonnosta saatavia herkkuja. Voinee olla, että valitsen niinkin perinteistä kuin porkkanakakkua, mutta se vaan on ihan ylihyvää! Lisäksi olisi hauska käyttää meidän pihan omppuja, kun niitä kerrankin näyttää olevan enemmän kuin yksi. Toisaalta pihlajanmarjat voisi olla aika veikeä lisä jossain kohdassa ja pitäisköhän skoolata kuusenkerkkä- ja viinimarjanlehtijuomilla, joita tuli tehtyä alkukesästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!