sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Tautista menoa

Täällä ollaan päästy kunnolla tähän päiväkoti-työarkeen kiinni. Tai ainakin sairasteluiden osalta. Ollaan nyt syyskuun lopulta tähän päivään asti oltu enemmän ja vähemmän kipeänä koko perhe. Joku sanoi minulle tässä pöpökierteen tiimellyksessä, että päiväkodin aloituksen jälkeen lapsi on vuoden aikana n. 100 päivää kipeänä. Näin kolmen lapsen äitinä ei pahemmin kannata mitään työtavoitteita varmaan asettaakaan :P

No mutta, eiköhän tämä tästä pikku hiljaa. Ellei sitten vielä saada vesirokkoa, kihomatoja, täitä ja enterorokkoa iloksemme.

Ajatuksena olisi seuraavaksi kirjoitella ajanhallinnasta ja jakaa muutama pro vinkki selättämään kodin siisteyspulmia. Ajanhallinnasta oli itse asiassa teksti valmiina, mutta jostain syystä Blogger ei tallentanut sitä ja se meni ja katosi. Anycase, stay tuned, hyvää settiä tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!