sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Tärppini Natural Goods Companyn ysmyn viimeiseen päivään

Natural Goods Companylla on vielä nyt sunnuntaina ystävämyynnit käynnissä ja ajattelin antaa pari omaa tärppiä, kun kerran tuli sinne kymppi jos toinenkin tuhlattua :)

Itselläni on tapana alkaa tsekkailemaan tarjontaa aina sieltä isoimmista 60% alennusryhmästä ja siitä sitten edetä niihin pienempiin. Toinen ihan jopa järkevämpi vaihtoehto olisi miettiä ensin mitä tarvitsee ja katsoa sitten niistä kategorioista josko sieltä löytyisi tämä tarpeellinen juttu alesta. Mutta mä olin tällä kertaa vähemmän järkevä ja hyvä niin, mukaan nimittäin tarttui pari joululahjaa tarpeellisuuksien lisäksi.

Santen kynsilakan poistoaine toimii ihan oikeasti hyvin ja myös ei-luonnollisiin-kynsilakkoihin. Tuolta saa myös Logonan luonnollisia kynsilakkoja, jotka olivat markkinoiden ekat sertifikaatin saaneet kynsilakat :) Minulla on käytössä kiva tumman punainen.

Mossan lakka päivävoide, jota hehkutin edellisessä postauksessa, vahva suositus.

Samaisessa postauksessa hehkutin myös ihoöljyjä, joista löytyisi sekä arganöljy että risiiniöljy alennuksesta. Oli siellä muitakin. Minulle lähti koriin arganin lisäksi jojoba, risiiniä kun on lähes täysi pullo kaapissa.

Madaran AHA-kuorintavoide on alennettuna ja samoin merkin pihlajavoide. Ostin tuota pihlajaa, sillä sitä voi käyttää meidän muksutkin. Mikäli kaapistasi puuttuu vielä misellivesi, niin kannattaa tsekata olisiko Madaran versio mieluinen. Itse olen tykännyt siitä, mutta koska se ei ole suomalainen, meinasin seuraavaksi antaa mahdollisuuden Ekopharman vastaavalle. 

Tällaisia vinkkejä tähän viimeiseen ysmypäivään :) Ja linkit eivät muuten ole affiliatelinkkejä, katsotaan josko ensi kerralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!