perjantai 5. toukokuuta 2017

Hyvinvointikahvilassa aamupalalla

Kävin pari viikkoa takaperin täällä Lappeenrannassa aivan ihanassa kahvilassa Kafe Silmussa. Varsinaisesti missään ei puhuta hyvinvointikahvilasta, mutta minusta se sopii tuon paikan määritelmäksi - siellä kun tarjolla on raakaherkkuja, kehoa boostaavia mehuja ja monia erityylisiä kahveja. Olin kuullut siitä paljon hyvää ja päätin itse käydä kokeilemassa paikan herkkuja. Suuntasin sinne eräänä aamuna lasten hoitoon viemisen jälkeen, ennen töiden aloitusta, Paikka on kuuluisa raaka-kakuistaan sekä koko päivän kestävästä aamiaisesta. Testasin tietysti molempia!
Tuohon aamiaiseen kuului tuoremehua, joka oli itse tehty sitruunasta, selleristä ja omenasta. Aivan älyttömän hyvää. Sopivan sitruksista eikä selleri puskenut ollenkaan pahasti läpi, omena toi sellaisen lempeyden ja tasapainon. Vähän nimittäin jännitti. Toki sellerin mausta tykkään, mutta mehumuoto jotenkin aiheutti jännitysmomenttia. Olen tottunut syömään sellerini sopassa. Lisäksi pääsin nauttimaan tuorepuurosta, maapähkinävoi-banaani riisikakuista sekä paikallisen kahvipaahtimo Lehmus Roasteryn kahvista. Nuo Lehmus Roasteryn kahvit on törkeen hyviä. Ostan niitä ajoittain itselleni kiireettömiin hetkiin tai arjen nopeaan pysähtymiseen. Kahvi maksaa paljon, mutta sitä ei tule kaadettua yhtään pois, toisin kuin halpoja pikkuserkkuja. Jälkkäriksi oli pakko maistaa maapähkinä-kookosraakakakkua, kun kerran santsikuppi kahvia kuului palveluun. Ihan superhyvää ja täyteläistä! Pala oli samaa kokoluokkaa kuin missä tahansa kahvilassa juustokakut, mutta tuo pala ei loppunut kesken. Kun kakku loppui, oli hyvä fiilis - ei olisi yhtään enempää tarvinutkaan. Se palanen oli juuri passelin kokoinen! Ihan huippua oli, kun sain kahviin kauramaitoa, toisin kuin muissa paikallisissa kahviloissa. Siitä ekstrapointsit! :)Menen ehdottomasti toistekin ja vien varmasti kavereita Kafe Silmuun myös! 
Paikka saa minun vahvan suositukseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!