INFOMoikka!

Mukavaa, että tulit blogiini! Olen Laura Suoreijus, sujuvaan ja iloiseen arkeen pyrkivä nainen Lappeenrannan maaseudulta.

Olen ollut jo pitkään kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, joka mielestäni koostuu paitsi yleisesti tiedostetusta kehosta (liikunta+ravinto) myös arvoista, mielestä, tunteista ja työstä. 

Työn merkitys hyvinvoinnille on noussut omaksi ammatilliseksi lempilapsekseni ja siitä kirjoittelen täällä blogissa melko paljon. Yhtenä elementtinä on työn ja perhe-elämän/ vapaa-ajan yhdistäminen. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyy suurelta osin kyky johtaa itseä ja omalla kohdalla sitä tuli treenattua v. 2013-2016, kun yhdistin maisteriopinnot kotiäitiyteen, johon liittyi opintojen aikana kaksi pikkuvauva-aikaa sekä yksi raskaus. Ei ollut aina helppoa ja moni asia tuli opittua kantapään kautta!

Tykkään siitä, että asiat rullaa tasaisesti. Välillä lapsiperheessä joutuu toimimaan pitkän kaavan kautta - hoputtamaan, maanittelemaan ja jopa huutamaan. Ei kovin tasaista ;) Jotain oivalluksia sujuvampaan arkeen on tullut tehtyä ja niitä pyrin täällä bloginkin puolella kertomaan. Lisäksi sellainen koko ajan mielessä pyörivä metatyö on erityisen ärsyttävää ja tähänkin kokeilen erilaisia vähennystapoja. Nähtäväksi jää tuleeko joku supertoimiva kikkakolmonen keksittyä!

Perheen saamisen jälkeen minulle on ollut ensiarvoisen tärkeää löytää tasapaino perhearjen ja oman aikani välille. Olen aina tykännyt olla yksin ja puuhata omiani. Nyt kun ympärillä on vilinää ja vilskettä olen huomannut, että ihan oikeasti tarvitsen sitä. Jotta jaksaa olla parempi äiti ja puoliso, pitää olla välillä itsekäs. Puolituntia metsässä ja tämä nainen on kuin uusi!

Jäin tammikuussa 2011 äitiyslomalle ja nyt syksyllä 2016 olen palaamassa työelämään. Kuitenkin palaaminen vanhaan työhöni ei onnistunut asuinpaikan muutoksen vuoksi, joten pääsen miettimään seuraavaa askelmaa kortiston kautta. On tutkittu juttu, että kun työ ja tekijä mätsäävät, henkilö viihtyy työssään ja nauttii siitä. Näin ollen olenkin pohdiskellut ihan vakavissaan yrittäjyyttä. Sen avulla mahdollisesti pystyisin yhdistämään kodin ja työn parhaimmalla mahdollisella tavalla. Asumme maalla, joten lapset joutuvat kulkemaan tulevaisuudessa kouluun taksilla. Ainakin eskarin ja ekaluokan aikana voisi olla mukavaa, jos voisin olla kotona ottamassa lapsia vastaan. Saas nähdä mistä sen oman juttuni lopulta löydän :)

Blogistani saattaa löytyä jatkossakin sinua kiinnostavia artikkeleita, mikäli jokin seuraavista täsmää:
- haluat kehittää itseäsi.
- haluat pyrkiä nauttimaan työstäsi.
- mietit tapoja miten sen unelmatyön saavuttaisi.
- tavoitteenasi on sujuva ja iloinen arki.
- haluat selättää metatyön.
- suomalaisten tuotteiden suosiminen on sinulle tärkeää
- nautit omasta ajasta.
- inspiroidut luonnosta.
- olet kiinnostunut yrittäjyydestä.

Tervetuloa mukaan!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenteissa on valvonta päällä, joten ei hätää, ne tulevat kyllä näkyviin :) Pidän kaikenlaisesta asiallisesta kommentoinnista! Anna palaa!

I check all comments before publishing, so please don't worry, your comment will show later on :) I like all decent comments!