Erilainen hyvinvointiblogi - Kokonaisvaltaista hyvinvointia itsensä johtamisella

Erilainen hyvinvointiblogi – Kokonaisvaltaista hyvinvointia itsensä johtamisella

ILOITSE lähestyy kokonaisvaltaista hyvinvointia itsensä johtamisen kautta

Halusin luoda blogin, jossa yhdistyy elämän eri osa-alueet, jotka yhdessä määrittävät kuinka hyvinvoiva ja onnellinen ihminen loppuen lopuksi on.

Elämän ruuhkavuosissa voi helposti unohtaa itsensä, ja kun ne ruuhkavuodet joskus helpottaa, se totuttu tapa voi helposti jäädä päälle.

On kuitenkin tärkeää pitää huolta itsestään kaikissa elämänvaiheissa ja siinä pääroolia näyttelee kyky johtaa itseään. Sen avulla voi olla tuottelias työssä ja saada aikaan elämää piristäviä asioita vapaalla.

Yleinen hyvä fiilis kotona ja töissä on ollut minulle jo pitkään henkilökohtainen mielenkiinnon kohde. Pyrin jatkuvasti haastamaan itseäni oppimaan uutta, menemään mukavuusalueen ulkopuolelle ja löytämään ratkaisuja haasteisiin. Perusajatuksiani on, että ihminen ei ole koskaan valmis. On kuitenkin tärkeää nauttia tässä ja nyt. Haluan iloita matkasta, onnistumisen elämyksistä sekä kasvattavista haasteista. Koska olen tyypillinen ihminen ja saan suurta iloa auttaessani muita, haluan jakaa osaamistani myös muille.

Tulen tässä blogissani käsittelemään hyvinvointia itsensä kehittämisen ja johtamisen kautta. Saattaa kuulostaa mahtipontiselta ja uuvuttavalta, mutta lyhykäisyydessään perusajatus on siinä, että saadaan elämässä työ ja arki rullaamaan jouhevasti keskenään. Blogi on omistettu meille kaikille, jotka keinumme uran, (lapsiperhe)arjen ja oman hyvinvoinnin ristiaallokossa. Minun tarinani itsensä johtamisen ja kehittämisen polulle lähtemisestä voit lukea täästä linkistä.

Koen, että työn täytyy olla pääsääntöisesti mukavaa ja meille kaikille löytyy myös työelämästä se oma juttu. Joillain sen oman jutun löytämiseen menee hieman pidempään kuin toisilla, mutta parasta on, ettei koskaan ole liian myöhäistä!

Kun mikään elämän osa-alue ei ole liian hallitseva, voi yleensä hyvin. Opettelemalla johtamaan itseäsi, olet erittäin suurella todennäköisyydellä matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tässä blogissa käyn näitä tapoja vielä enemmän läpi ja tarjoan omia vinkkejäni arjen organisointiin ja oman näköisen elämän elämiseen. Itsensä johtamisessa on se hauska, ja ehkä vähän ärsyttäväkin, piirre, että sitä ei ole koskaan valmis. Näin ollen myös itse kehitän edelleen jatkuvasti itseäni ja tapojani tehdä. Mikä toimii nyt, ei välttämättä toimi enää vuoden päästä. Näin ollen myös se miten minä teen, ei välttämättä suoraan toimi sinulla.

Toivon, että pystyn kirjoituksillani valamaan uskoa siihen, että juuri sinä olet paras mahdollinen tyyppi muokkaamaan elämästäsi sellaista, joka antaa sinulle eniten. Kun saat itsellesi kasvun asenteen ja uteliaan innostuksen, se väistämättä nostaa esiin osin ehkä vielä piilossakin olevan potentiaalisi!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *