Laura Suoreijus, mahdollistaja, ekonomi, KTM

Moikka!Laura Suoreijus

Tervetuloa! Olen tosi iloinen, että olet täällä. Verkostoidun mielelläni ihmisten kanssa, joille itsensä ja yrityksen kehittäminen sekä elinikäinen oppiminen on sydämen asia, eli verkostoidun mielelläni juuri sinun kanssasi. Laita minulle sähköpostia [email protected] .

Olen tietojohtamisen ekonomi , yrittäjä ja intohimoinen itseni ja yritysten kehittäjä. Mahdollistaja. Palan halusta auttaa muita itsensä ja yrityksen kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä onnistumaan. Minussa asuu myös pieni diginörtti, joka innostuu tietojärjestelmistä ja eri järjestelmien kytköksistä toisiinsa. 

ILOITSE lähestyy kokonaisvaltaista hyvinvointia itsensä johtamisen kautta antaen sinulle työkaluja johtaa itseäsi ja yritystäsi menestyksekkäästi

Halusin luoda yrityksen, jonka toiminnassa yhdistyy elämän eri osa-alueet, jotka yhdessä määrittävät kuinka hyvinvoiva ja onnellinen ihminen loppuen lopuksi on.

Elämän ruuhkavuosissa voi helposti unohtaa itsensä, ja kun ne ruuhkavuodet joskus helpottaa, se totuttu tapa voi helposti jäädä päälle.

On kuitenkin tärkeää pitää huolta itsestään kaikissa elämänvaiheissa ja siinä pääroolia näyttelee kyky johtaa itseään. Sen avulla voi olla tuottelias työssä ja saada aikaan elämää piristäviä asioita vapaalla.

Yleinen hyvä fiilis kotona ja töissä on ollut minulle jo pitkään henkilökohtainen mielenkiinnon kohde. Pyrin jatkuvasti haastamaan itseäni oppimaan uutta, menemään mukavuusalueen ulkopuolelle ja löytämään ratkaisuja haasteisiin. Perusajatuksiani on, että ihminen ei ole koskaan valmis. On kuitenkin tärkeää nauttia tässä ja nyt. Haluan iloita matkasta, onnistumisen elämyksistä sekä kasvattavista haasteista. Koska olen tyypillinen ihminen ja saan suurta iloa auttaessani muita, haluan jakaa osaamistani myös muille.

Yritysmaailmaan hypänneenä ja sitä seuranneena olen huomannut, että hyvin usein osataan hyvin se yrityksen ydinasia, mutta puutteita on enemmän tai vähemmän yrityksen strategisessa johtamisessa ja kehittämisessä. Tämä aiheuttaa helposti sen, että on haastavaa tai jopa mahdotonta vaihtaa vapaalle tai delegoida asioita. Tämä on minusta huolestuttavaa ja siksi koen, että haluan auttaa näitä oman alansa ammattilaisia saamaan paitsi yrityksensä menestymään myös löytämään itselleen rentouttava vapaa-aika.

Käsittelen hyvinvointia ja yritystoimintaa itsensä kehittämisen ja johtamisen kautta. Saattaa kuulostaa mahtipontiselta ja uuvuttavalta, mutta lyhykäisyydessään perusajatus on siinä, että saadaan elämässä työ ja arki rullaamaan jouhevasti keskenään. Sivusto on omistettu meille kaikille, jotka keinumme yrittäjyyden/uran, (lapsiperhe)arjen ja oman hyvinvoinnin ristiaallokossa.

Koen, että työn täytyy olla pääsääntöisesti mukavaa ja meille kaikille löytyy myös työelämästä se oma juttu. Joillain sen oman jutun löytämiseen menee hieman pidempään kuin toisilla, mutta parasta on, ettei koskaan ole liian myöhäistä!

Kun mikään elämän osa-alue ei ole liian hallitseva, voi yleensä hyvin. Opettelemalla johtamaan itseäsi, olet erittäin suurella todennäköisyydellä matkalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tällä sivustolla käyn näitä tapoja vielä enemmän läpi ja tarjoan omia vinkkejäni arjen organisointiin ja oman näköisen elämän elämiseen. Itsensä johtamisessa on se hauska, ja ehkä vähän ärsyttäväkin, piirre, että sitä ei ole koskaan valmis. Näin ollen myös itse kehitän edelleen jatkuvasti itseäni ja tapojani tehdä. Mikä toimii nyt, ei välttämättä toimi enää vuoden päästä. Näin ollen myös se miten minä teen, ei välttämättä suoraan toimi sinulla.

Toivon, että pystyn valamaan uskoa siihen, että juuri sinä olet paras mahdollinen tyyppi muokkaamaan elämästäsi sellaista, joka antaa sinulle eniten. Kun saat itsellesi kasvun asenteen ja uteliaan innostuksen, se väistämättä nostaa esiin osin ehkä vielä piilossakin olevan potentiaalisi!

Kaikessa tekemisessäni korostuu tavalla tai toisella oman itsen ymmärtäminen ja sen myötä myös muiden ymmärtäminen.

 

MINULLE TÄRKEITÄ ASIOITA:

  • Terveys
  • Perhe
  • Oikeudenmukaisuus
  • Luonto ja ekologisuus
  • Vapaus

 

TAVOITTEENI:

  • Auttaa mahdollisimman montaa yrittäjää löytämään elämäänsä itselleen merkitykselliset asiat ja saamaan yrityksensä lentoon!
  • Tehdä perheyrityksestä aivan huikea.
  • Elää 120-vuotiaaksi