Työskennellään yhdessä

Luennot ja koulutukset

Tulen mielelläni puhumaan ja kouluttamaan yrityksiä, tiimejä ja yhteisöjä mm. seuraavista aiheista:

 

Hyvinvointia itseä johtamalla

Lähestytään hyvinvointia itsensäjohtamisen kautta eli millä tavoin itse aktiivisesti voi lisätä omaa hyvinvointia ja sen myötä arjessa jaksamista. Käydään läpi elämän osa-alueita ja ravistellaan ajatuksia siitä mikä on riittävästi.

 

Ajanhallintaa automatisoimalla

Herätellään huomaamaan toistuvat kaavat arjessa ja löytämään tavat automatisoida niitä. Erilaiset työkalut mahdollistavat sen, että ajatustyötä on joissain tapauksissa tarpeen tehdä vain kerran, jonka jälkeen se pystytään automatisoimaan ja vapauttamaan tilaa paitsi kalenterista myös aivoista.

 

Strateginen johtaminen – kirosanasta bestikseksi

Monelle strateginen johtaminen kuulostaa todella luotaan työntävältä ja epämiellyttävältä. Voi myös olla, että yrityksellä periaatteessa on strategia, mutta käytännössä se ei pääse täyteen loistoonsa. Strategia on suunnitelma ja strateginen johtaminen on tämän suunnitelman toteutuksen johtamista. Tämän luennon tarkoitus on auttaa huomaamaan sen tuomat hyödyt sekä selittämään maanläheisesti mitä se tarkoittaa ja miten sen avulla yritys pääsee uudelle tasolle.

 

Toiminnanohjaus ja prosessit kestävän kasvun mahdollistajina

Yrityksen toiminnan kasvaessa prosessien ja toiminnanohjauksen merkitys kasvaa. Erilaisten järjestelmien avulla pystytään varmistamaan, että kaikki laskutettava menee varmasti laskutukseen asti eli päästään eroon paperilapuille kirjoitetuista laskutettavista asioista. Lisäksi näiden järjestelmien avulla pystytään ohjaamaan työtä ja näkemään esimerkiksi minkä verran töitä on jonossa, joka helpottaa töiden suunnittelua. Prosessit taas varmistavat sen, että jokainen tekijä saa aikaan yhtä laadukkaan lopputuloksen. Tämä on tärkeää kasvussa, kun kaikilla on sama osaaminen siitä kuinka asiakaslupaus saadaan täytettyä.

 

Aivovuodon estäminen prosessikehityksellä

Nykypäivänä ollaan harvoin yhden työnantajan palveluksessa kymmeniä vuosia. Työnantajan tulisikin miettiä kuinka varmistetaan se, ettei yritykselle kriittinen tieto ole vain yhden tai kahden henkilön päässä. Tässä prosessien ja oppivan organisaation rooli korostuu. Miten tätä voi tukea ja mitä yrityksen kannattaisi ottaa huomioon?

 

Työyhteisöön itseohjautuvuutta ja lisää aikaa kehitystyöhön

Mitä työyhteisössä voidaan tehdä työnimun mahdollistamiseksi ja miten työntekijät saadaan työskentelemään sopivan itseohjautuvasti, jolloin esihenkilöiltä vapautuu aikaa myös kehitystyöhön.

 

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Laura Suoreijus

050 506 3763
[email protected]

1843723-5